Vojvode Putnika 97

15353 Majur - Šabac

office@mideks.rs

O nama

PROIZVODNO-TRGOVINSKO DRUŠTVO „MIDEKS” D.O.O.

Proizvodno-trgovinsko društvo „MIDEKS” d.o.o. osnovano je 15.05.1992. godine. Sedište preduzeća je u Majuru koji čini predgrađe Šapca gledano iz pravca Loznice i udaljeno je 5 km od centra Šapca. Vremenom je preraslo u poslovni centar MIDEKS, koji se već uvrstio među najuspešnije proizvođače sirćeta, esencije i kućne hemije u Srbiji.

„MIDEKS“ poseduje svoju sopstvenu lokaciju i raspolaže sa tri poslovna objekta ukupne površine oko 2.000 m2, velikim proizvodnim, magacinskim i stambenim prostorom, što sve ukupno čini poslovni centar „MIDEKS“.

Osnovna delatnost društva je proizvodnja KISELKA - razblažene sirćetne kiseline, ESENCIJE 80%, PRIRODNOG JABUKOVOG SIRĆETA, razlažene SONE KISELINE za domaćinstva 20%, DESTILOVANE VODE, BELKA - sredstva za beljenje i dezinfekciju, kao i VETROBRAN SJAJA - sredstva za pranje vetrobranskog stakla. Takođe, MIDEKS se bavi proizvodnjom PET i plastične ambalaže, plastičnih zatvarača za ambalažu i sito štampom na plastičnim bocama.

Centar Mideks
Proizvodi

Privredno društvo „MIDEKS“ d.o.o. plasira svoje proizvode na teritorije severozapadne Srbije, područje grada Beograda i celokupno područje Vojvodine. „MIDEKS“ uspešno posluje i ove godine proslavlja 22 godine uspešnog rada i postojanja i zauzima vodeće mesto među privatnim društvima u svojoj poslovnoj oblasti.

Strateški cilj osnivača je da se društvo neprestano modernizuje, proširuje delatnost i tržište, da i dalje uspešno odgovara na zahteve tržišta i vremena u kojem posluje, kao i da se uvedu neophodni standardi u proizvodnji, upravljanju kvalitetom i zaštiti životne sredine.

Ukoliko želite da budete deo našeg tima, da steknete radno iskustvo i da Vašu karijeru razvijete i usavršite kod nas, pošaljite nam Vašu radnu biografiju na posao@mideks.rs.
Ukoliko se ukaže potreba za Vašim radnim profilom, biće nam zadovoljstvo da Vas kontaktiramo.

NAGRADA REGIONALNE PRIVREDNE KOMORE VALJEVO

Nagrada Regionalne privredne komore Valjevo za najbolje mikro privredno društvo u 2014.godini.

Centar Mideks